pondělí 22. května 2017

5 důvodů, které vedou k ženskému NIC

https://www.firstclass.cz/2016/03/nez-podvedes-aneb-5-duvodu-ktere-vedou-k-zenskemu-nic/2/

Novináři se mě často ptají, co nejhoršího jsem ve vztazích zažil. Vím to. NIC. Tu hroznou chvíli, kdy se žena přestane hádat… kdy už rezignuje na mou pozornost, konverzaci, žárlení… už se nezajímá o to, zda se zajímám o ni… už se nesnaží, abych ji miloval. To všechno nastává ve chvíli, kdy zjistí, že si zaslouží někoho lepšího.
Ty děláš siláka, ale pak se jedno ráno probudíš s vědomím, že byla perfektní. A ona se to samé ráno už probouzí vedle někoho jiného – vedle chlapa, který to, že je perfektní, na rozdíl od Tebe věděl od začátku. Jak přijde ženské NIC, prostě vím, že už jsem prohrál VŠECHNO.
Už ve svých knihách jsem psal o chvílích, kdy ženy druhé šance dávat přestávají. Co následuje, je strašné. Jako když za Tebou zapadnou dveře, které nemají kliku; pod nimiž se nedá podstrčit lístek s omluvou; jejichž plocha je polstrovaná, takže můžeš bušit a nevydá to jediný zvuk.
Za těmi dveřmi je už pouhé NIC.
Nikdy jsem se nebál chvil, kdy se s partnerkou hádáme. Děsivě jsem se bál chvíle, kdy se hádat přestane. Chvíle, kdy už z jejího pohledu nebude nic, o co by se stálo za to pohádat… 
Nestěžuj si, když ztratíš něco, o co jsi nebyl ochoten bojovat. 
V přírodě platí, že čeho si nevážíme, to nám je odebráno. 
Ženy nepotřebují někoho, kdo záměrně brzdí, když ony chtějí posouvat vztah vpřed. Nepotřebují někoho, kdo s nimi není ochoten řešit společné problémy, ba kdo jim problémy přidělává. 
Jak uvádím ve svých knihách, vztah je jako most o dvou pilířích. Když se jeden pilíř rozhodne zradit, lávka se zřítí. Kdo chce budovat most, musí mít v první řadě odpovědnost. A kdo chce pod svou lávku, kterou si buduje sám, přijmout druhý pilíř, musí mít v první řadě rád sám sebe. Na pilíř, který zůstane opuštěný, totiž celý rozlehlý most spadne. 

2 komentáře:

  1. Velmi zaimave a docela pravdive napsano. Inu on zivot muze byt i presne takovyto. Jsou lide, kteri si jiz nezaslouzi ani negaci. Zaslouzi si NIC, prave nic. Pouze jednu jedinou vetu o peti slovech neustale opakovanou dokola na vsechny otazky nebo pripominky. A pak... jiz ani tu.

    OdpovědětVymazat

Prosím anonymy o nějaký podpis. Ať vím s kým mám tu čest. Děkuji.

Oblíbené příspěvky

Seznam blogů

Počasí